fel



så fel man kan ha.... hörde antagligen i syne (som jag brukar säga) eller så somnade lilla miraklet om igen.
Men jag ska iaf stänga igen min lilla dator!
Trevlig helg!

puss & kram

Kommentarer
Postat av: Agnes

Hejsan! Vad kul med en lång kommentar :)

Liam är ca en månad yngre än lille Kevin, föddes på alla hjärtans dag 2009. Och så är du och jag nästan lika gamla, ja är 87:a :)



Ja, han är en riktig liten knubbis min kille, men det har ändå börjat jämna till sig i vikten nu. När han var sex månader vägde han 10 kg(!) och nu över ett halvår efter väger han 11 kg. Så han börjar bli lång och smal, precis som far sin :)



Angående mat så har han aldrig haft problem med att äta, älskar i princip all mat. När vi ska in till stan eller liknande och vi vet att det bli snabbkäk så har vi alltid med oss burkmat. Antingen sån man köper eller hemmalagad som vi fryst ner. Dock så är han väldigt förtjust i att suga på en pommes eller två om man äter ute. Hamburgerbröd är ju också gott:)



Förstår att du vill att han ska äta lite mer och runda till sig, men dom blir nog gärna smalare vid den här åldern. Blir ju mycket spring och bus och då är det klart att dom istället växer på längden. Så länge dom inte säger något negativt på bvc behöver du nog inte vara orolig :)



Jättefin blogg du har förresten och jättesöt son!

Självklart kommer jag fortsätta med dagens outfit, det är så roligt :) Mitt stackars barn är väl helt blixtskadad efter all bilder man tar varje dag. Men det är ju så kul :)



Ha en riktigt fin och solig dag!

2010-03-16 @ 11:13:15
URL: http://agneslauedberg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0