Gick inte så bra

Det gick inte så bra för mig dethär med blogg. Men det ska nog gå bättre. Ska bara komma igång med bilder osv. känns roligare att skriva då.
Här händer det iaf mkt.
Kevin har tagit två pyttesmå steg alldeles själv. Mamma som var i tvättstugan fick inte se när han visade upp sig för pappa som precis kommit hem från jobbet. Kevin blir alltid lika glad när pappa kommer hem :)
Idag plockar vi iordning lite här hemma. I helgen var vi iväg i Tranås och åt underbart julbord och mös med familjen!

Imorgon ska jag och Kevin bege oss till Halmstad och hälsa på lekkamrater på öppna fsk där. Vi ska äta lunch med Carro o kolla stan oxå. Trevligt eftersom de öppna fsk här i Ä-holm har stängt och har julspel i kyrkan denna veckan.

Nu lucktar det illa här... bäst att byta blöja på Kevin.
Vi hörs snart igen!

Hipp Hipp Hurra för mig idag !

För idag är det min födelsedag! Känns som vilken dag som helst. Vi har plockat o grejat här hemma och försökt komma iordning lite. Satt upp rullgardiner iställe för lakan för fönstren osv. Så min dag har vi använt till att göra saker som verkligen behövdes. Precis vad jag ville just nu. Vill verkligen få ordning på allt nu. Ni som känner mig vet ju att jag Hatar! när det är rörigt.
På tal om rörigt så är vår lägenhet i Halmstad så ren den kan bli nu! Vi var där hela dagen igår och städade medan Kevin busade hos farmor o farfar. Tur att han fick vara där annars hade det nog tagit minst två dagar att städa :)

Nu är det söndag. Oskar jobbar i morgon vilket innebär upp kl fem-sex för min del. så jag får nog gå o lägga mig nu om jag ska vara på någorlunda gorr humör i morgon när bästaste Carro kommer från Hlmstad o hälsar på! Karin ska oxå vara med. Ska bli så trevligt !

(visst var jag duktig nu som bloggade lite Malin) =)
Hoppas vi hinner koppla ihop gammla datorn i morron kväll så jag kan fixa me bilder oså oxå.

Puss o gonatt !

Jag har gett mig in i bloggens värld !!

Kanske mest för att min älskade vän är så långt borta. För att jag inte ska missa att uppdatera henne om mitt och min familjs liv. Och för min älskade familj i Småland. Ska visa dem min blogg och se om de kan lära sig läsa den.
Måste säga att jag inte vågar lova att det blir något av detta. Kanske skriver jag fem ggr om dagen el en gång i månaden. Jag vet inte men jag hoppas att jag kan vara duktig och skriva ofta. Det beror väl på om jag frå några läsare oxå... haha.
Men eftersom jag själv tycker det är jättekul att läsa andras bloggar ska jag försöka bjuda på spännande läsning ;o)

Jaja, först kommer ni nog få se några experimnet på hur man man använder bloggen med design osv. Jag har ju aldrig varit nått proffs på datorer. En och annan felstavning blir det nog oxå då fingrarana ofta sliter på nya bärbara datorn som jag inte alls är van vid.

Sen blir det nog mest prat om vad Kevin gör för bus på dagarna och massa bilder på honom. (när jag killat upp hur ma lägger upp sånna o vi har kopplat ihop vår gammla dator där bilderna finns)


Dt får bli allt för ikväll.

HejHej sålänge !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0